Cuba - 0*Descoperă ofertele momentului

-15%
1630
OFERTA PACHET MALDIVE

Holiday Island Resort & Spa 3*

Situat la 30 de minute de Aeroportul International Ibrahir Nasir, aceasta statiune retrasa se afla la sudul Atoll Ari. Ca si facilitati exista un bar cu muzica live, spectacole culturale si karaoke, precum si un bar pe plaja si un centru spa linistit.

-10%
1083
OFERTA PACHET SPECIAL MAURITIUS

Le Surcouf Hotel & Spa 3*

Cu vedere la Oceanul Indian, acest hotel relaxat se afla la 14 km de Île of Cerfs și la 14 km de plaja publica Bras d' Eau. Facilitatile includ un restaurant , un bar, o piscina in aer liber, un lounge. Exista deasemnea si un centru spa cat si echipament pentru canoe si snorkeling. 

-15%
498
OFERTA SPECIALA CAZARE CIPRU

Golden Bay Beach Hotel 4*

Înconjurat de palmieri, acest hotel de la malul mării este la 10 km de Castelul Larnaka și de expozițiile arheologice ale Muzeului Pierides. Facilitățile constau in 4 restaurante internaționale și 3 baruri, inclusiv un bufet și un bar de înot. Există, de asemenea, un spa spa, o piscină interioară și o piscină în aer liber, plus o sală de gimnastică, terenuri de tenis și o sală de jocuri - o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele.

-5%
1215
OFERTA DELUXE DUBAI

Pullman Jumeirah Lakes Towers Hotel & Residence 5*

Hotelul se află în Jumeirah Lakes Towers pe strada Jumeirah Lakes Towers în partea de nord-vest a orașului, Acesta oferă o piscină în aer liber și o sală de gimnastică.

-15%
1210
OFERTA SPECIALA SEYCHELLES

The Oasis Hotel Restaurant & Spa 3*

The Oasis Hotel Restaurant & Spa este situat la Grande Anse pe Insula Praslin. Hotelul de 3 stele are o piscină în aer liber cu apă și este la o scurtă plimbare de plajă. Pentru relaxare, hotelul are o grădină, o terasă și un centru spa care oferă tratamente de frumusețe și masaj

-10%
1820
OFERTA PACHET SPECIAL ZANZIBAR

Sultan Sands Island Resort 4*

Printre palmieri de pe plaja Kiwengwa, acest complex de lux cu stil Swahili și o atmosferă relaxată este la 3 km de peșterile Kiwengwa și la 46 km de Aeroportul Internațional Zanzibar. Un restaurant tip bufet servește mncăruri europene. Există, de asemenea, un snack bar de plajă și o cafenea in aer liber / club de noapte, plus un cocktail bar langă o piscină in aer liber. Oaspeții au la dispoziție un centru spa și un centru de scufundări.

VEZI MAI MULTE OFERTE

Abonează-te la newsletter-ul Ruefa Escape Travel

FII PRIMUL CARE DESCOPERA CELE MAI NOI OFERTE SI PROMOTII