Produsele noastre

Vă punem la dispozitie, la tarife accesibile, cazări în orașe, la munte, ski, pe litoral. Avem în portofoliu peste 300.000 de hoteluri, de la cei mai importanți furnizori germani și nu numai. Prin intermediul Ruefa Escape Travel puteti rezerva o varietate de unități de cazare tip vile sau apartamente, atat Low Cost, Family sau Luxury. Puteți rezerva acum prin Ruefa Escape Travel, la tarife preferentiale, croaziere in Marea Mediterana, Nordul Europei, Caraibe, America, Oceanul Indian, Asia sau alte destinații.

In sistemele puse la dispozitie cat si online puteti gasi pachete de vacanta de tip charter ale touroperatorilor germani, cu zboruri din România, Ungaria, Germania, Belgia, Austria, Olanda, Elveția etc. pe care le puteti rezerva prin Ruefa Escape Travel.

CAUTA PACHETUL DE VACANTA!

În orașe, la munte/ski, pe litoral Vă oferim servicii de rezervare a unităților de cazare la peste 300.000 de hoteluri, prin intermediul colaborărilor pe care le avem, cu un număr important de furnizori.

 

CAUTA CEA MAI BUNA OFERTA DE CAZARE!

Low Cost, Family, Luxury

CAUTA CEA MAI BUNA OFERTA!

Va oferim o varietate de destinații pentru toate gusturile: Maldive, Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Seychelles, Regiunea Caraibelor, Mauritius, Bali, Thailanda, Sri Lanka, Vietnam, Oman, Egipt, America de Sud etc. Deasemenea va oferim pachete turistice pentru Republica Dominicană, Mexic si Cuba de la touroperatorul spaniol Wamos.

CAUTA DESTINATIA DE VIS!

Croaziere in Marea Mediterana, Nordul Europei, Caraibe, America, Oceanul Indian, Asia sau alte destinatii . Le poti rezerva acum prin Ruefa Escape Travel la cele mai bune tarife!

CERE-NE O OFERTA PERSONALIZATA!

Descoperiți selecția noastră de parcuri de distracții: Disneyland Paris, Legoland Germania, Europa Park Germania, PortAventura Spania dar si altele.

CERE-NE O OFERTA PERSONALIZATA!

O varietate de evenimente sportive veți găsi prin intermediul nostru: circuitul de Formula 1, turnee de tenis, meciurile de fotbal din Champions League, ciclism; moto GP, maraton, handbal etc.

CERE-NE O OFERTA PERSONALIZATA!

Va putem oferi cele mai avantajoase pachete turistice care includ si bilete la concerte/festivaluri muzică clasică/operă din intereaga lume, precum: Salzburg, Viena, Veneția, Milano, Verona etc.

CERE-NE O OFERTA PERSONALIZATA!

Va putem oferi bilete de avion curse Charter ale tour operatorilor germani. In plus, va putem oferi si toate tipurile de Bilete de avion: low cost, de linie (IATA) de la orice companie aeriană, pe rute interne și internationale  la care putem adauga și serviciile de rent a car, transfert aeroprt - hotel - aeroport precum si alte servicii turistice de la fata locului.

CERE-NE O OFERTA PERSONALIZATA!

Agentia TIMISOARA
Piata Ionel I.C. Bratianu nr 1 Etaj I Camera 9 Timisoara, jud. Timis, Romania
Agentia BUCURESTI
Calea Moșilor, Nr. 205, Bucuresti
Agentia BRASOV
B-dul Grivitei, Nr. 54, bl. 9 ap. 1, Brasov