Termeni si conditii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de Ruefa Escape Travel, cu sediul în Bistrita, Calea Moldovei 18, Romania.
SC RUEFA ESCAPE TRAVEL SRL a creat site-ul www.ruefa-escape.ro pentru informarea clienţilor. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, acceptaţi implicit şi Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu RUEFA ESCAPE TRAVEL.

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a RUEFA ESCAPE TRAVEL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: contact@ruefa-escape.ro

Drepturi de marcă

Numele RUEFA ESCAPE TRAVEL si logo-ul RUEFA ESCAPE TRAVEL sunt mărci înregistrate de către SC RUEFA ESCAPE TRAVEL SRL.
Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de RUEFA ESCAPE TRAVEL, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de RUEFA ESCAPE TRAVEL.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la RUEFA ESCAPE TRAVEL sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Conectarea la site

Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală RUEFA ESCAPE TRAVEL

Acurateţea informaţiei

Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. RUEFA ESCAPE TRAVEL exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Protejarea informaţiei

RUEFA ESCAPE TRAVEL respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta RUEFA ESCAPE TRAVEL şi cum vor fi acestea folosite.

Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat

În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de infromaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul dumneavoastra, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: contact@ruefa-escape.ro sau sau scrieti-ne pe adresa: Str. Piata Unirii nr. 4, Timisoara, Timis.

Legislaţie şi jurisdicţie - drept aplicabil

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Agentia TIMISOARA
Piata Ionel I.C. Bratianu nr 1 Etaj I Camera 9 Timisoara, jud. Timis, Romania
Agentia BUCURESTI
Calea Moșilor, Nr. 205, Bucuresti
Agentia BRASOV
B-dul Grivitei, Nr. 54, bl. 9 ap. 1, Brasov